Ouders in Bedrijf

Hulp & advies voor ondernemende ouders

Het team van Ouders in Bedrijf helpt ondernemende ouders weer de baas te worden over hun eigen agenda. Met een compleet dienstenpakket is er voor iedere ondernemer een oplossing op maat.

Gemakkelijk werk uitbesteden aan een virtueel assistent

Het uitbesteden van werk voelt voor veel ondernemers als een drempel. Wat besteed je precies uit? En hoe vind je de juiste virtueel assistent? Dan zijn er nog de ondernemers die uiteenlopende taken willen uitbesteden. Kan je die aan één persoon uitbesteden? Zo niet, waar haal je de extra tijd vandaan om 3 verschillende assistenten te managen?

In onze samenwerking willen wij deze drempel bij je wegnemen. We bepalen samen wat je kan uitbesteden, en hebben daar al de juiste virtueel assistenten voor. Bij Ouders in Bedrijf heb je één prijs en één aanspreekpunt voor alle uit te besteden werkzaamheden. Wel zo overzichtelijk. 

Samenwerken met Ouders in Bedrijf

Samenwerken met Ouders in Bedrijf kan op basis van een strippenkaart of een abonnement. Voor eenmalige opdrachten is het mogelijk om een uurtarief of projectprijs af te spreken.

Tijdens de kennismaking bekijken we samen welke vorm van samenwerking het meest geschikt is voor jouw behoeftes. Op de pagina met tarieven vind je meer informatie over de verschillende strippenkaarten en abonnementen.

Virtuele assistentie diensten

ONZE EXPERTISES

Virtueel Assistent

Secretariële ondersteuning
E-mail en agendabeheer
Evenementen en trainingen

Efficiëntie

Werken met een online ToDo lijst
Slim werken met online tools
Werkprocessen optimaliseren

Timemanagement

Timemanagement sessie
Agenda de Baas
Samenwerktrajecten

Online zichtbaarheid

Website  
Social media
Online adverteren

Content

Teksten redigeren
SEO webteksten  
Blogs schrijven

Administratie

Administratie
Facturatie
Debiteurenbeheer

Andere werkzaamheden

Vaak kom je er gaandeweg achter dat er ook andere diensten nodig zijn, bijvoorbeeld omdat je bedrijf groeit of verandert. Het is fijn om nu alvast te weten dat je ook die aanvullende diensten kunt aanvragen via Ouders in Bedrijf. Wanneer je een dienst nodig hebt die de virtuele assistenten van het vaste team niet bieden, dan kijken we verder in ons uitgebreide netwerk van specialisten. Als blijkt dat jij extra expertise nodig hebt, dan kunnen wij je op die manier gemakkelijk aan de juiste persoon koppelen.

Doordat wij vaker met deze specialisten samenwerken, kunnen wij goed inschatten met wie jij de juiste match hebt. De samenwerking die je aangaat met mensen die niet in het vaste team zitten lopen in principe buiten Ouders in Bedrijf om. Tarieven en manier van facturatie zijn dus van hen afhankelijk. Desalniettemin willen wij je wel dezelfde service bieden als wanneer je met leden van ons vaste team werkt: de communicatie met de externe specialisten verloopt via jouw vaste aanspreekpunt binnen Ouders in Bedrijf. Je houdt dus één aanspreekpunt, die het overzicht bewaart en de deadlines bewaakt, wel zo efficiënt.

Overtuigd?

Ben je na het lezen van deze pagina overtuigd van de superpower van Ouders in Bedrijf? Plan vandaag nog een gratis gesprek in, zodat we kunnen bekijken hoe jij kan profiteren van onze samenwerking.

 

× WhatsApp