fbpx

Ouders in Bedrijf

Hulp & advies voor ondernemende ouders

Ouders in Bedrijf helpt ondernemende ouders weer de baas te worden over hun eigen agenda. 

Het uitbesteden van werk voelt voor veel ondernemers als een drempel. Wat besteed je precies uit? En hoe vind je de juiste virtueel assistent? Dan zijn er nog de ondernemers die uiteenlopende taken willen uitbesteden. Kan je die aan één persoon uitbesteden? Zo niet, waar haal je de extra tijd vandaan om 3 verschillende assistenten te managen?

Met onze samenwerking kan ik die drempel bij je wegnemen. We bepalen samen wat je kan uitbesteden of automatiseren. Taken die tot mijn expertises horen kan ik voor je oppakken. Wanneer er meerdere Virtueel Assistenten voor je werken, kan ik fungeren als teammanager. Je hebt dan maar één aanspreekpunt. Wel zo gemakkelijk.

Samenwerken met Ouders in Bedrijf

Samenwerken met Ouders in Bedrijf kan op basis van een strippenkaart of een abonnement. Voor eenmalige opdrachten is het mogelijk om een uurtarief of projectprijs af te spreken.

Tijdens de kennismaking bekijken we samen welke vorm van samenwerking het meest geschikt is voor jouw behoeftes. Op de pagina met tarieven vind je meer informatie over de verschillende strippenkaarten en abonnementen.

Virtuele assistentie diensten

ONZE EXPERTISES

Virtueel Assistent

Secretariële ondersteuning
E-mail en agendabeheer
Evenementen en trainingen

Efficiëntie

Werken met een online ToDo lijst
Slim werken met online tools
Werkprocessen optimaliseren

Timemanagement

Timemanagement sessie
Agenda de Baas
Samenwerktrajecten

Andere werkzaamheden

Vaak kom je er gaandeweg achter dat er ook andere diensten nodig zijn, bijvoorbeeld omdat je bedrijf groeit of verandert. Het is fijn om nu alvast te weten dat je ook die aanvullende diensten kunt laten regelen door Ouders in Bedrijf. Wanneer je een dienst nodig hebt die ik je niet kan bieden, dan heb ik een uitgebreid netwerk van specialisten achter de hand. Als blijkt dat jij extra expertise nodig hebt, dan kan ik je gemakkelijk aan de juiste persoon koppelen.

Doordat ik vaker met deze specialisten samenwerk, kan ik vaak goed inschatten met wie jij de juiste match hebt. De samenwerking loopt in principe buiten Ouders in Bedrijf om. Tarieven en manier van facturatie zijn dus van hen afhankelijk. De communicatie met de externe specialisten verloopt via Ouders in Bedrijf. Je houdt dus één aanspreekpunt, die het overzicht bewaart en de deadlines bewaakt, wel zo efficiënt.

Overtuigd?

Ben je na het lezen van deze pagina overtuigd van de superpower van Ouders in Bedrijf? Plan vandaag nog een gratis gesprek in, zodat we kunnen bekijken hoe jij kan profiteren van onze samenwerking.

 

× WhatsApp