fbpx

Ouders in Bedrijf

Hulp & advies voor ondernemende ouders

Timemanagement voor ouders met een eigen bedrijf

Als ondernemende ouder moet je zo veel ballen in de lucht houden. Timemanagement is daarom geen overbodige luxe. Want naast jouw bedrijf heb je ook nog een gezin waar jouw tijd en aandacht nodig is. En je moet ook je partner en vooral jezelf niet vergeten. Het is daarom belangrijk om te zorgen dat werk en privé in balans zijn. Planning is daarbij key!

Ouders in Bedrijf helpt ondernemende ouders met timemanagement in de vorm van Skype sessies, samenwerktrajecten en de workshop Agenda de Baas. Deze workshop kan zowel online als live op locatie gevolgd worden.

Timemanagement workshop Agenda de Baas

Tijdens de workshop Agenda de Baas krijg je tips over plannen, het gebruik van online tools, timemanagement en werk automatiseren en uitbesteden. Geen standaard tips en trucks, maar persoonlijk advies op maat voor jou. Want iedere ondernemer is anders en heeft andere behoeftes.

Na afloop heb je een werkplan waarmee jij structureel je taken en afspraken goed kunt plannen.

Timemanagement advies tijdens een eenmalige (online) sessie

Loop je ergens tegenaan en vind je het fijn om daar kort over te sparren? Kies dan voor een eenmalige Timemanagement advies sessie via  van 45 minuten. Dit kan zowel telefonisch als via Skype.

Tijdens de Timemanagement advies sessie nemen we jouw situatie onder de loep en krijg je tips om efficiënter te kunnen werken en hoe je werk en privé beter kunt combineren.

De kosten voor een eenmalige Skype of telefonische sessie bedragen € 49,-. Besluit je daarna toch te kiezen voor Agenda de Baas of een samenwerktraject, dan krijg je daar een korting op.

Timemanagement Samenwerktraject

Een Timemanagement samenwerktraject gaat verder de diepte in dan Agenda de Baas. Een samenwerktraject wordt afgestemd op jouw persoonlijke situatie en wensen. Het kan gaan om een kort of langer traject van 1 tot 12 maanden, waarbij we regelmatig contact hebben en je helpen waar nodig. 

Wanneer je kiest voor een Timemanagement samenwerktraject, dan neem je precies af waar jij behoefte aan hebt. Dat stemmen we samen af tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek via Sykpe of telefoon. 

Tijdens het kennismakingsgesprek bepalen we samen de doelstelling, en krijg je een voorstel op maat. 

× WhatsApp