Ouders in Bedrijf

Hulp & advies voor ondernemende ouders

Webteksten en andere content voor ouders met een eigen bedrijf

Waar zouden we in deze online wereld zijn zonder content? Om online zichtbaar te zijn is goede content nodig. Sommige mensen gaan zitten en schrijven direct ijzersterke content. Terwijl anderen daar meer moeite mee hebben. Of soms gewoon even een extra blik over hun teksten willen laten gaan.

Behoor jij tot de groep mensen die niet zomaar teksten uit hun mouw schudden? Dan kunnen de virtueel assistenten van Ouders in Bedrijf je helpen met het maken en corrigeren van allerlei verschillende soorten content.

SEO Webteksten

Teksten voor websites moeten eigenlijk altijd SEO geoptimaliseerd worden. SEO staat voor zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimalization). Door SEO toe te passen op je webteksten worden deze beter weergegeven in zoekmachines. Daardoor kunnen bezoekers je website makkelijker vinden.

Het schrijven van teksten begint met het bepalen van de doelgroep van de website. Wat wil je een bezoeker bieden, en wat wil je dat die bezoeker op de website doet?

Aan de hand daarvan kan een zoekwoordonderzoek gedaan worden, waarbij de zoektermen vastgesteld kunnen worden. Vervolgens worden deze zoektermen verwerkt in de tekst. Hoe beter dit gedaan wordt, hoe groter de kans dat je bezoekers op je website krijgt.

Blogs

Blogs zijn een goede tool om aan websitebezoekers te laten zien wat je te bieden hebt. Daarnaast zorgen blogs ervoor dat je regelmatig nieuwe content op de website plaatst, wat weer goed is voor de Google ranking. Hoe vaak je blogs plaatst, is persoonlijk. Zorg er in ieder geval voor dat je echt iets te melden hebt. Ga niet bloggen om het bloggen.

De VA’s van Ouders in Bedrijf kunnen je helpen met het bedenken van onderwerpen. En natuurlijk kunnen zij ook blogs voor je schrijven of door jou geschreven blogs controleren en aanpassen.

Teksten redigeren

Heb je zelf een tekst geschreven, maar ben je niet helemaal tevreden? Stuur de tekst aan ons door om te redigeren. Dit kan in principe met alle soorten tekst;

  • Webteksten en blogs
  • Maar ook met brieven, facturen en betalingsherinneringen

Teksten laten maken of redigeren door een virtueel assistent?

Heb je hulp nodig bij jouw teksten? De virtueel assistent van ouders in Bedrijf helpen je graag verder. Plan vandaag nog een kennismakingsgesprek in voor meer informatie.

× WhatsApp