fbpx
Ondernemen in anderhalve meter samenleving - Online ondernemen

Vandaag is er een nieuwe persconferentie van Minister President Mark Rutte. Zal hij versoepelingen aan gaan kondigen? En kunnen we straks weer naar de kapper, fysiotherapeut en het terras?

Ik hoop het! Niet alleen voor mezelf, maar vooral voor al die ondernemers waar het water vaak al aan hun lippen staat.

Inventariseren en workflow aanpassen

Op dit moment ben ik samen met mijn klanten aan het inventariseren hoe we straks om moeten gaan met een 1,5 meter samenleving. Want het is de verwachting dat dat gaat gebeuren, en voorlopig ook zo blijft.

Deze en volgende week staan er dan ook een aantal online meetings in de agenda met dit als onderwerp.

Mijn VA werkzaamheden deed ik altijd al grotendeels op afstand. Dus daarvoor verandert er niet zo veel. Maar in de 1,5 meter samenleving kunnen er voorlopig geen workshops en sparringsessies op locatie gehouden worden. Dat is ontzettend jammer, want ik vind dat erg leuk om te doen. Gelukkig had ik al een online variant. Op dit moment bent ik bezig om die te optimaliseren.

Deze situatie biedt ook kansen

Noodgedwongen je workflow aan moeten passen, hoeft niet persé slecht te zijn. Deze situatie biedt ook mooie kansen. Voor ondernemers die het online werken al een tijdje op de agenda hebben staan, is nú het moment om daarop door te pakken. En gelukkig zie ik dat om me heen ook gebeuren met hele goede initiatieven, zoals:

  • Seminars die worden omgezet in webinars;
  • Ondernemers die online zijn gaan verkopen;
  • Coaches die zijn gestart met het aanbieden van online consulten;
  • Trainers en docenten die online trainingen zijn gaan aanbieden.

Kort gezegd, online ondernemen is op dit moment echt de toekomst!

En jij?

Denk jij nu “Leuk gezegd, maar ik weet niet hoe of waar ik moet beginnen?” Klik dan hieronder op de knop voor een gratis online of telefonische sparringsessie.

Tijdens deze sessie gaan we samen op zoek naar hoe jij efficiënt én binnen jouw budget online kunt ondernemen.

Online of telefonisch sparren?

Wil jij online of telefonische sparren over hoe jij efficiënt én binnen jouw budget online kunt ondernemen? Plan dan vandaag nog een gratis en vrijblijvende sessie in.

× WhatsApp