fbpx

Ouders in Bedrijf

Hulp & advies voor ondernemende ouders

Efficiënt werken voor ondernemende ouders

Als ondernemer is het belangrijk om zo efficiënt mogelijk te werken. Maar als ondernemende ouder wordt die noodzaak twee keer zo groot. Je hebt tenslotte twee “bedrijven” te runnen.

Heb jij het gevoel dat je efficiënter kunt werken? Ouders in Bedrijf helpt je graag op weg met werken met online tools.

Daarnaast kunnen wij je helpen efficiënter te werken door jouw bedrijfsprocessen onder de loep te nemen en te optimaliseren.

Efficiënt werken met een online To-Do lijst

Werk jij nog met papieren To-Do blokken? Stop daar dan zo snel mogelijk mee. In deze tijd met online mogelijkheden is dat dé eerste manier om efficiënter te gaan werken. En een ondernemende ouder gebruikt die natuurlijk zowel zakelijk als privé. Want naast je werktaken kan je er ook je boodschappenlijstje en schoonmaakrooster in maken.

Veel online To-Do lijsten kan je synchroniseren tussen je PC en telefoon. Daardoor heb je jouw To-Do lijst altijd bij je. Ook wanneer je ’s avonds in bed ligt, en je ineens te binnen schiet dat je morgen nog wat moet doen. Super handig!

Slim werken met online tools

Maar er zijn nog veel meer online tools dan de online To-Do lijst. Met een pakket online tools, afgestemd op jouw wensen, kan je veel taken automatiseren. En dus efficiënter werken. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Werken in de Cloud, waardoor je altijd en overal bij jouw bestanden kunt.
  • Een online agenda waar jouw klanten direct zelf een afspraak in kunnen plannen én evt. afrekenen.
  • Online documenten ondertekenen, waardoor je niet meer loopt te klungelen met printen, tekenen en opnieuw inscannen.
  • Verschillende tools aan elkaar knopen, waardoor er bijvoorbeeld direct een factuur wordt aangemaakt wanneer jouw klant een artikel of dienst koopt. Of dat er direct een mail verstuurd wordt wanneer er een bepaalde actie wordt uitgevoerd.
  • Een wachtwoordmanager waardoor je veel veiliger kunt werken, terwijl je maar één wachtwoord hoeft te onthouden.

Werkprocessen optimaliseren

Een frisse blik op jouw werkprocessen kan helpen om efficiënter te gaan werken. Doordat jij gewend bent aan jouw werkwijze, is het soms lastig om zelf te bepalen of het efficiënter kan. Bijvoorbeeld door jouw werkweek anders in te delen, werk uit te besteden of te automatiseren.

Wil jij ook efficiënter werken?

Klik hier om een afspraak in te plannen voor een telefonisch of online kennismakingsgesprek.

× WhatsApp