fbpx
Morgen is mijn dochter jarig. Amy wordt 8 jaar. Haar kinderfeestje had ik weken geleden al geregeld. Andere ouders reageerden verbaasd dat ik er al zo snel bij was. Schouderklopje voor mezelf.

Ik was rondom gelukkig dat het kinderfeestje georganiseerd was. Vooral omdat zij graag naar de binnenspeeltuin wilde. Dus dat betekent geen gillende kinderen en rommel in huis. Heerlijk!

Oeps

Doordat ik het kinderfeestje zo vroeg geregeld had, kwam ik in een relaxmodus. Fout natuurlijk! Want 2 weken geleden schrok ik van een appje van mijn zusje. Wanneer vieren jullie Amy’s verjaardag? O nee, hoe kon ik nou vergeten om haar “grote mensen feestje” te organiseren? Ik wist precies hoe het kwam; ik was te blij dat ik de rest al had geregeld. En daardoor niet had doorgepakt om te rest te regelen. Niet handig!

Taart

Uiteindelijk heb ik dezelfde dag nog iedereen uitgenodigd. Eind goed, al goed zou je denken. Totdat ik vorige week dit verhaal vertelde aan mijn businesscoach. Die zei “ach, dat maak je gewoon goed met een hele mooie taart.” Taart? Taart! O nee! Die reminder kwam maar net op tijd! Inmiddels is de taart besteld, en kunnen we zondag Amy’s verjaardag vieren met de familie.

Ook bij mij loopt het wel eens allemaal in het honderd

De reden dat ik dit met jullie deel is omdat ik wil laten zien dat het bij mij soms ook wel eens allemaal in de soep loopt. En dat is niet zo gek, want de combinatie ondernemer én ouder zijn, is nou eenmaal topsport. Als ondernemende ouder run je gewoon 2 bedrijven. Eentje op je werk, en eentje thuis. En dat is, naast hard werken, veel onthouden én alle ballen in de lucht zien te houden.  

Een ToDo lijstje had dit kunnen voorkomen

Dit was allemaal niet in de soep gelopen, wanneer ik gelijk een ToDo lijstje had gemaakt, op het moment dat ik met Amy besprak wat we zouden gaan doen. Want dat soort lijstjes helpen niet alleen zakelijk. Privé zijn ze net zo handig. Met een ToDo lijstje waren de uitnodigingen op tijd verstuurd en de taart ruim op tijd besteld. En dat allemaal zonder stress. 

Liever uitbesteden?

Lukt het je toch niet of heb je geen tijd om er zelf mee aan de slag te gaan? Mijn team en ik helpen je hier graag bij. Wanneer je een abonnement of strippenkaart hebt, dan kan je deze klus vandaag nog uitbesteden aan jouw VA.

× WhatsApp