Ouders in Bedrijf

Hulp & advies voor ondernemende ouders

Administratie uitbesteden voor ouders met een eigen bedrijf

Bij elk bedrijf, groot of klein, komt administratie kijken. Voor veel ondernemers is de administratie een moetje, waar ze helemaal geen zin in hebben. Daardoor wordt het vaak uitgesteld.

Met als resultaat dat het als het zwaard van Damocles boven je hoofd blijft hangen.

Heb jij ook een haat-liefde verhouding met jouw administratie?

Hou er dan mee op, en besteed het uit. Voor veel ondernemers is de administratie een van de eerste dingen die zij uitbesteden. En dat is niet zo gek. Want wanneer je de administratie goed op orde hebt, dan kan je beter sturen. Daarnaast kost een slechte administratie gewoon geld. Bijvoorbeeld omdat je vergeet dat ene inkoopbonnetje toe te voegen, of omdat je een fout maakt in de Belastingaangifte.

Laat je administratie niet ophopen

Blijft jouw administratie liggen tot het eind van het jaar? En schiet je in december ineens in de stress? Dat is helemaal niet nodig!

Wanneer je jouw administratie uitbesteed, wordt deze regelmatig bijgewerkt. Daardoor heb jij altijd een actueel overzicht. Ook is daarmee de kans op vergeten bonnetjes stukken kleiner. En daardoor levert uitbesteden geld op.

Voordelen van uitbesteden van administratie 

  • Je bespaart tijd 
  • Je bespaart geld omdat er geen bonnetjes meer tussendoor glippen
  • Altijd actueel overzicht over de cijfers van je bedrijf
  • Minder kans op boetes van de Belastingdienst

Facturatie en debiteurenbeheer

Als ondernemende ouder wil je je niet druk hoeven maken over het versturen van facturen en herinneringen. Je hebt tenslotte wel wat beters te doen.

Wist je dat je ook de facturatie en debiteurenbeheer uit kunt besteden? De virtueel assistenten van Ouders in Bedrijf kunnen het hele facturatieproces van je overnemen.

Daarnaast kunnen wij je helpen bij onbetaalde facturen. Een herinnering sturen of een telefoontje doet vaak wonderen. Helpt dat niet? Dan kunnen wij ook de gang naar het incassobureau voor je in gang zetten.

Het eerste uitgangspunt bij debiteurenbeheer is om ervoor te zorgen dat de klantrelatie goed blijft. Daarom wordt de werkwijze van debiteurenbeheer vooraf met jou afgestemd.

Administratie uitbesteden?

Plan vandaag nog een kennismakingsgesprek in om, en laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

× WhatsApp